Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100
Sklithro 9, 53075, Greece

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377

Συνδεθείτε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

⁣Πώς να φτιάξετε χάρτινα δέντρα με τα χέρια σας -How to make paper trees with your own hands!

 

Τα χάρτινα δέντρα είναι μια εύκολη και διασκεδαστική χειροτεχνία που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας ή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Χρειάζεστε μόνο κάποια χρωματιστά χαρτιά, ψαλίδι, κόλλα, και φαντασία. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να φτιάξετε τα δικά σας χάρτινα δέντρα.

Βήμα 1: Κόψτε ένα ρολό χαρτιού στη μέση

Πάρτε ένα ρολό χαρτιού, όπως αυτό που χρησιμοποιείτε για την κουζίνα ή την τουαλέτα, και κόψτε το στη μέση με ένα ψαλίδι. Αυτό θα σας δώσει δύο κομμάτια που θα χρησιμοποιήσετε ως τον κορμό των δέντρων σας.

Βήμα 2: Βάψτε τα ρολά χαρτιού με καφέ χρώμα

Πάρτε ένα πινέλο και κάποιο καφέ χρώμα και βάψτε τα ρολά χαρτιού. Αφήστε τα να στεγνώσουν καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3: Κολλήστε τα χέρια σας στο ρολό χαρτιού

Πάρτε ένα ρολό χαρτιού και κολλήστε τα χέρια σας στο πάνω μέρος του, ώστε να δημιουργήσετε το αποτύπωμα του χεριού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας χέρια ως πρότυπο, ή να τυπώσετε κάποια σχέδια από το διαδίκτυο. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το άλλο ρολό χαρτιού.

Βήμα 4: Κόψτε μικρά φύλλα από χρωματιστό χαρτί

Πάρτε κάποια χρωματιστά χαρτιά, όπως κίτρινο, πορτοκαλί, και κόκκινο, και κόψτε τα σε σχήμα φύλλων. Διπλώστε τα φύλλα στη μέση και κολλήστε τα στο αποτύπωμα του χεριού. Θα χρειαστείτε περίπου 10 φύλλα για κάθε δέντρο.


Βήμα 5: Τοποθετήστε τα δέντρα σας σε ένα χώρο

Τώρα που έχετε φτιάξει τα δέντρα σας, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα χώρο που σας αρέσει. Μπορείτε να τα βάλετε στο τραπέζι, στο παράθυρο, ή στο ράφι. Μπορείτε επίσης να τα διακοσμήσετε με κάποια φωτάκια, κορδέλες, ή άλλα αξεσουάρ.

Από το Blogger.