Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100, Greece

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377

Συνδεθείτε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

Το πρόγραμμα της Σχολικής ενημέρωσης: Ανακυκλώνουμε όλοι μαζίΤο πρόγραμμα «Ανακυκλώνουμε όλοι Μαζί» έχει ως βασικό σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για το θέμα της ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων σαπουνιών ενώ μέσα από τις δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί, τα παιδιά ανακαλύπτουν συγχρόνως έννοιες όπως ο εθελοντισμός και η προσφορά. Για την υλοποίηση του προγράμματος έχει δημιουργηθεί πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με χρήσιμες πληροφορίες για το θέμα της ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων σαπουνιών και ποικίλες δραστηριότητες πάνω στις σχετικές θεματικές ενότητες. 

Τα παιδιά μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ποιο είναι το πρόβλημα της απόρριψης των σαπουνιών από τα ξενοδοχεία, να διερευνήσουν και να γνωρίσουν τα αίτια του αλλά και να μάθουν ποιες είναι οι πιθανές λύσεις και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος. 

Οργανώνουμε, σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εκπαιδευτικό που ενδιαφέρεται να υλοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές της τάξης ή του σχολείου του για το πρόβλημα της απόρριψης των χρησιμοποιημένων σαπουνιών στις χωματερές. Το πρόγραμμα, διάρκειας 4 ή 8 εκπαιδευτικών ωρών, υλοποιείται από τον εκπαιδευτικό και κατά την διάρκεια του πραγματοποιείται συμπληρωματικά μια επίσκεψη από μέλος της ομάδας της ΑΜΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. 

Εάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα «Ανακυκλώνουμε όλοι Μαζί» και στο δικό σας σχολείο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  email: info@cleanhands.gr


Από το Blogger.