Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100
Sklithro 9, 53075, Greece.

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377 Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 17.00

Συνδεθείτε μαζί μας

Page

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

Το πρόγραμμα της Σχολικής ενημέρωσης: Ανακυκλώνουμε όλοι μαζίΤο πρόγραμμα «Ανακυκλώνουμε όλοι Μαζί» στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών γύρω από την ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων σαπουνιών. Μέσω δημιουργικών δράσεων, τα παιδιά ανακαλύπτουν συγχρόνως έννοιες όπως ο εθελοντισμός και η προσφορά. Για την υλοποίηση του προγράμματος έχει δημιουργηθεί πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με χρήσιμες πληροφορίες και ποικίλες δραστηριότητες πάνω στις σχετικές θεματικές ενότητες.

Τα παιδιά μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος μαθαίνουν ποιο είναι το πρόβλημα της απόρριψης των σαπουνιών από τα ξενοδοχεία, ποια είναι τα αίτιά του και πώς μπορεί να λυθεί μέσω της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησής τους.  Αν θέλετε να φέρετε το πρόγραμμα «Ανακυκλώνουμε όλοι Μαζί» και στο δικό σας σχολείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@cleanhands.gr. 
Το πρόγραμμα, διάρκειας 2 ή 4 εκπαιδευτικών ωρών, υλοποιείται από τους εκπαιδευτικούς και συμπληρώνεται  από μια επίσκεψη από μέλος της ομάδας της ΑΜΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. 

Σας περιμένουμε με χαρά να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα και να γίνετε μέρος της οικογένειας των ΚΑΘΑΡΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. 

Χάρτης Δενδροφύτευσης

Από το Blogger.