Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100
Sklithro 9, 53075, Greece

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377

Συνδεθείτε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

Εθελοντικό πρόγραμμα: Δώσε στη ζωή ένα χέρι!



Το πρόγραμμα “Δώσε στη ζωή ένα χέρι” είναι μια πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ για να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από διάφορες ασθένειες και να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές. Για να υλοποιήσουμε αυτό το σκοπό, χρειαζόμαστε τη συμβολή και τη συμμετοχή εθελοντών από διάφορους τομείς και ειδικότητες.  Εάν έχετε γνώσεις ή εμπειρία στους τομείς της ιατρικής, της νοσηλευτικής, της ψυχολογίας, της φαρμακευτικής ή άλλων επιστημών υγείας, μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους ασθενείς που φροντίζουμε. Εάν δεν έχετε αυτά τα προσόντα, μπορείτε ακόμα να μας βοηθήσετε με διάφορους τρόπους, όπως:

  • Ενημερώσου! Γίνε και συ Μέλος της ΑΜΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ Τα Μέλη μας λαμβάνουν  υλικό για τις δραστηριότητες της. Η συνδρομή είναι μόνο 25 ευρώ το χρόνο (15€ για μαθητές) .
  • Διοργάνωσε μια Εκδήλωση για την ΑΜΚΕ! Είστε φορέας ή σωματείο, σχολείο κλπ και θέλετε να διοργανώσετε μια εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για το έργο μας; Στείλτε μας ένα emailμε τα στοιχεία σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο: info@cleanhands.gr  προς το Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης.
  • Κάνε μια Δωρεά στην ΑΜΚΕ! Με οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο ποσό μπορείτε άμεσα να στηρίξετε τα προγράμματα που κάνει σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα στη σελίδα Δωρεών προς την ΑΜΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ
  • Πάρε μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΑΜΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ! Είστε εκπαιδευτικός; Συμμετέχετε στα επιτυχημένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΑΜΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.

    Ενημερωθείτε και μιλήστε στους μαθητές σας για το έργο της.
  • Γράψε για την ΑΜΚΕ! Είστε δημοσιογράφος; Εργάζεστε σε κάποια τοπική εφημερίδα ή άλλο έντυπο μέσο; Μπορείτε γράψετε ένα άρθρο για να αναδείξετε το έργο της.  Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις από την  ιστοσελίδα της με αναφορές και πλούσιο υλικό από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
  • Πάρε ενεργά μέρος στις εκστρατείες της ΑΜΚΕ! Είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής προγράμματος στο Ραδιόφωνο ή την Τηλεόραση; Στείλτε μας τα στοιχεία σας ώστε να σας στέλνουμε τα ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά μας μηνύματα.
  • Δημιούργησε μια ομάδα υποστήριξης! Είσαι νέος ή νέα; Μπορείς να διοργανώσεις μαζί με άλλους συμμαθητές-συμφοιτητές στον εκπαιδευτικό σου χώρο μια ομάδα υποστήριξης-ενημέρωσης για την δωρεάν πρόσβαση των παιδιών σε σαπούνι καθώς και τα ωφέλει που έχει το περιβάλλον από την ανακύκλωση. Μην μένεις απαθής και αδρανής, η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σου είναι θεμελιώδους σημασίας.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ!


Συμπληρώστε αν επιθυμείτε την παρακάτω αίτηση συμμετοχής στις ομάδες εθελοντών της ΑΜΚΕ.
Αν υπάρξει ευκαιρία αξιοποίησης της προσφοράς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.
Από το Blogger.