Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100
Sklithro 9, 53075, Greece

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377

Συνδεθείτε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

Συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Coffeepellet - Δώστε μια δεύτερη ζωή στα Υπολείμματα Καφέ σας!

                                Ενώνοντας Δυνάμεις για ένα Πράσινο Μέλλον!

 




Αγαπητοί ιδιοκτήτες καφετεριών,

Σας καλούμε να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα Coffeepellet, του οργανισμού ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που μετατρέπει τα υπολείμματα καφέ σας σε μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτική πηγή ενέργειας.

Τι είναι το Coffeepellet;

Το Coffeepellet είναι ένα βιοκαύσιμο που παράγεται από αποξηραμένα και συμπιεσμένα υπολείμματα καφέ. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά καύσιμα, το Coffeepellet καίγεται καθαρά, παράγοντας λιγότερες εκπομπές ρύπων και αερίων θερμοκηπίου.

Γιατί να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα Coffeepellet;

  • Βιωσιμότητα: Μειώστε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα δίνοντας μια δεύτερη ζωή στα υπολείμματα καφέ σας, αντί να τα στέλνετε σε χώρους υγειονομικής ταφής.
  • Οικονομία: Εξοικονομήστε χρήματα από το κόστος διαχείρισης αποβλήτων και μειώστε την εξάρτησή σας από τα ορυκτά καύσιμα.
  • Ενίσχυση της κοινωνικής σας ευθύνης: Δείξτε στους πελάτες σας ότι νοιάζεστε για το περιβάλλον και ηγείστε του δρόμου προς μια πιο βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα καφέ.
  • Δημιουργία θέσεων εργασίας: Η παραγωγή Coffeepellet στηρίζει την ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης μελών Coffeepellet λειτουργεί με τον εξής τρόπο:

  1. Συλλογή: Οι συμμετέχουσες καφετέριες συλλέγουν τα υπολείμματα καφέ από την καθημερινή λειτουργία τους στους ειδικούς κάδους.
  2. Διαχωρισμός: Τα υπολείμματα διαχωρίζονται από άλλα απόβλητα για να διασφαλιστεί η καθαρότητα τους.
  3. Μεταφορά: Τα συλλεγμένα υπολείμματα μεταφέρονται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας.
  4. Επεξεργασία: Στις εγκαταστάσεις, τα υπολείμματα μετατρέπονται σε πέλλετ καυσίμου μέσω μιας ειδικής διαδικασίας.
  5. Χρήση: Τα παραγόμενα πέλλετ καυσίμου καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού και διατίθενται δωρεάν στα κοινωνικά παντοπωλεία και στα σχολεία ως φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση για θέρμανση.
  6. Επιβράβευση: Οι καφετέριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα λαμβάνουν σήμα και πιστοποιητικό ανακύκλωσης καθώς και βεβαίωση αποβλήτων για κάθε νόμιμη χρήση αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσφορά τους στην αειφορία.

Ενταχθείτε στο κίνημα!

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά για το περιβάλλον και να ωφεληθείτε οικονομικά, ενταχθείτε στο Πρόγραμμα μελών του Coffeepellet σήμερα!


 
Για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το e-shop.

www.coffeepellet.gr


Από το Blogger.