Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100
Sklithro 9, 53075, Greece

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377

Συνδεθείτε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι κάδοι ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών σε σχήμα καρδιάς!

 



Το περιβάλλον είναι ο κοινός μας χώρος, η κοινή μας κληρονομιά. Όλοι έχουμε την ευθύνη να το προστατεύουμε και να το σεβόμαστε. Ένας απλός τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι να ανακυκλώσουμε τα πλαστικά καπάκια που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Τα πλαστικά καπάκια μπορεί να είναι μικρά σε μέγεθος, αλλά έχουν μεγάλη σημασία για το περιβάλλον. Αν δεν τα ανακυκλώσουμε, θα καταλήξουν στους χώρους υγειονομικής ταφής ή στους ωκεανούς, όπου θα προκαλέσουν μόλυνση και θα βλάψουν τη ζωή των ζώων.

Αν όμως τα βάλουμε στην καρδιά, δηλαδή στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης που έχουν σχήμα καρδιάς, θα μπορέσουμε να τα μετατρέψουμε σε νέα προϊόντα, όπως χαρτί, ύφασμα, είδη συσκευασίας και άλλα. Έτσι, θα εξοικονομήσουμε πόρους, θα μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας και θα βοηθήσουμε τη φύση. 

Ανακυκλώστε τα πλαστικά καπάκια. Βάλτε τα στην καρδιά, όχι στον κάδο. 

Είναι μια μικρή πράξη με μεγάλη δύναμη. 💚

Επίσης, η ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών δεν είναι μόνο καλή για το περιβάλλον, αλλά και για τους ανθρώπους. Με τη συλλογή και τη διάθεση των καπακιών στους κάδους ανακύκλωσης σε σχήμα καρδιάς, μπορούμε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Τα καπάκια μεταφέρονται σε εταιρείες ανακύκλωσης, όπου πωλούνται και με τα έσοδα χρηματοδοτούνται διάφορες κοινωφελείς δράσεις, όπως η αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, η υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων, η εκπαίδευση παιδιών και άλλα. Έτσι, δείχνουμε ότι νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας και την κοινωνία. 

 Αγάπησε το περιβάλλον, αγάπησε και τους ανθρώπους. 

 

Για παραγγελίες κάδων σε σχήμα καρδιάς μπείτε στο E-Shop πατώντας ΕΔΩ
Από το Blogger.