Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100
Sklithro 9, 53075, Greece

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377

Συνδεθείτε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

Καθαρά Χέρια: Μην Πετάτε τα Σαπούνια Σας, Τα Ανακυκλώνουμε!

 


Σε μια εποχή όπου η βιωσιμότητα και η περιβαλλοντική ευαισθησία καταλαμβάνουν κεντρική θέση στις καθημερινές μας επιλογές, η ανακύκλωση χρησιμοποιημένων σαπουνιών αποτελεί μια απλή αλλά ισχυρή πράξη. Κάθε χρόνο, αμέτρητα κομμάτια σαπουνιού πετιούνται, προσθέτοντας στον όγκο των αποβλήτων μας και στην περιβαλλοντική καταστροφή. Ωστόσο, υπάρχει μια εναλλακτική: η ανακύκλωση τους.

 

Η διαδικασία είναι απλή. Τα χρησιμοποιημένα σαπούνια συλλέγονται, καθαρίζονται, και επεξεργάζονται για να γίνουν νέα κομμάτια. Αυτή η δεύτερη ζωή του σαπουνιού μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στη μείωση των αποβλήτων αλλά και στην παροχή βασικών υγιεινών προϊόντων σε κοινότητες που τα έχουν ανάγκη.

 

Η πρωτοβουλία αυτή δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να δείξουμε την αφοσίωσή μας στην περιβαλλοντική φροντίδα, αλλά είναι και μια ευκαιρία για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την εταιρική τους ευθύνη και να συνδεθούν με τους πελάτες τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

 

Καλούμε λοιπόν όλους να συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση. Μην πετάτε τα σαπούνια σας - ανακυκλώστε τα! Μαζί, μπορούμε να κάνουμε μια διαφορά, ένα σαπούνι τη φορά.

Γίνομαι Μέλος του οργανισμού ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ανήκω στην οικογένειά του, υποστηρίζω τις δράσεις του! Η συνδρομή μου στο Πρόγραμμα Μελών συνοδεύεται από μία σειρά από ειδικά σχεδιασμένα προνόμια.

Από το Blogger.