Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100
Sklithro 9, 53075, Greece

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377

Συνδεθείτε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

Ανακύκλωση για υγεία! Με το πρόγραμμα greensoap, μετατρέπεις τα απόβλητά σου σε δώρο για τους συνανθρώπους σου

 


 

 Η ανακύκλωση είναι μια σημαντική πράξη για την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας μας. Με την ανακύκλωση, μπορούμε να μειώσουμε την ποσότητα των αποβλήτων που πάνε στους χώρους υγειονομικής ταφής, να εξοικονομήσουμε φυσικούς πόρους και ενέργεια, να μειώσουμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα από τα υλικά που ανακυκλώνουμε.  

Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ανακύκλωση με τη φιλανθρωπία είναι το Greensoap. Το Greensoap είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που συλλέγει τα υπολείμματα σαπουνιών και τις συσκευασίες τους από ξενοδοχεία, τα ανακυκλώνει και τα προσφέρει σε κοινωνικά παντοπωλεία, μειώνοντας έτσι τη ρύπανση και βοηθώντας τους απόρους. 

Το Greensoap συμβάλλει στη δημόσια υγεία, καθώς προωθεί τη συχνή και σωστή υγιεινή των χεριών, ειδικά στη δύσκολη εποχή της πανδημίας.  Τo Greensoap είναι ένα πρόγραμμα που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία για νέα ζωή. Το Greensoap συνεργάζεται με ξενοδοχεία, εθελοντές και κοινωνικά παντοπωλεία για να συλλέξει, να ανακυκλώσει και να διανέμει σαπούνια σε όσους τα χρειάζονται. Με αυτό τον τρόπο, βοηθά στη μείωση των αποβλήτων, της ρύπανσης και της κατανάλωσης πλαστικών.  

Το Greensoap είναι ένα πρόγραμμα που δείχνει ότι η ανακύκλωση μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις για την υγεία, το περιβάλλον και την κοινωνία. Με τη συμμετοχή μας στο Greensoap, μπορούμε να γίνουμε μέρος της λύσης για ένα πιο πράσινο και υγιές μέλλον. 

Όπως λέει και το σύνθημά του: "Κρατάμε τον COVID-19 μακριά με καθαρά χέρια! 

Δώστε στη ζωή ένα χέρι!"

 

Από το Blogger.