Ανακυκλώνουμε | Στηρίζουμε
Προστατεύουμε

Visit us at

konstantinou karamanli 35, Florina
53100
Sklithro 9, 53075, Greece

Message us

info@greensoap.gr (+30) 23850 23377

Συνδεθείτε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Μήνυμα

Video

HOTEL RECYCLING | Συμμετέχετε στην ανακύκλωση και κάντε τη διαφορά!

                                                                   



Κάθε μέρα, το ξενοδοχείο σας παράγει πολλά απόβλητα από σαπούνια και πλαστικά μπουκάλια. Αυτά τα υλικά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να μετατραπούν σε νέα προϊόντα υγιεινής. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης Greensoap συλλέγει και επεξεργάζεται τα απόβλητά σας, δίνοντάς τους μια δεύτερη ζωή.

Με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης Greensoap, βοηθάτε να προστατέψετε το περιβάλλον, να διαχειριστείτε τους φυσικούς πόρους και να μειώσετε το κόστος. Επίσης, βελτιώνετε τη φήμη του ξενοδοχείου σας και αυξάνετε την ικανοποίηση των πελατών.

Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό μας για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα ανακύκλωσης Greensoap και να λάβετε ένα εκτιμώμενο κόστος για τη συμβολή σας.



Το πρόγραμμα ανακύκλωσης Greensoap είναι εύκολο και αποτελεσματικό. Απλά συλλέγετε τα σαπούνια και τα πλαστικά μπουκάλια από τα δωμάτια των πελατών και τα τοποθετείτε σε ειδικά δοχεία. Μετά, ένας εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του Greensoap θα περάσει να τα παραλάβει και να τα μεταφέρει στο εργοστάσιο ανακύκλωσης. Εκεί, τα υλικά θα καθαριστούν, θα απολυμανθούν και θα μετασχηματιστούν σε νέα προϊόντα υγιεινής, όπως σαπούνι, σαμπουάν και λοσιόν.

Τα νέα προϊόντα υγιεινής θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όπως πρόσφυγες, άστεγοι και θύματα φυσικών καταστροφών. Έτσι, με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης Greensoap, δίνετε όχι μόνο μια δεύτερη ζωή στα απόβλητά σας, αλλά και μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που τη χρειάζονται.









Από το Blogger.