Hotels

Home / Hotels

 

divider

Καλώς ορίσατε!

Βοηθήστε και εσείς τα «Καθαρά Χέρια» στην ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων σαπουνιών!

divider

Ξεκινήστε!

Εγγραφείτε δωρεάν!

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Greensoap άμεσα και γρήγορα. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρες τη Λύση που σου Ταιριάζει!

Επικοινωνούμε μαζί σας μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή του πακέτου ανακύκλωσης που σας ταιριάζει μέσα από το eShop!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συλλογή & Επεξεργασία!

Τοποθετούμε κάδους ανακύκλωσης στο ξενοδοχείο σας. Τα συλλέγουμε και τα συγκεντρώνουμε στο κέντρο ανακύκλωσης του οργανισμού «Καθαρά Χέρια» για επεξεργασία.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι αυτό που κάνει το project μας μοναδικό;

Τοποθετώντας κάδους ανακύκλωσης στα ξενοδοχεία τα μετατρέψαμε σε ΠΡΑΣΙΝΑ –ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ  ξενοδοχεία με γνώμονα και την πεποίθηση ότι, ένα σημαντικό βήμα για την επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων είναι η διαλογή στην πηγή και η ανακύκλωση.

Τα χρησιμοποιημένα σαπούνια μαζί με τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες τους πλέον δεν πετιούνται άσκοπα με τα κοινά απορρίμματα, αλλά διαχωρίζονται συλλέγονται και επαναχρησιμοποιούνται.

Μπορούμε να αλλάξουμε τη χρήση κάποιων πραγμάτων και να βοηθήσουμε τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να μειώσουν το ανθρακικό τους αποτύπωμα με απλές λύσεις. Η δράση μας αυτή έχει την «κωδική» ονομασία: «Green Soap».

Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή ξενοδοχείων, χρηστών και φορέων στην πλέον αποτελεσματική και αποδοτική ανακύκλωση χρησιμοποιημένων σαπουνιών, μέσα από ένα πρόγραμμα πλήρους διαφάνειας, ειλικρινούς συνεργασίας, τακτικής ενημέρωσης και σεβασμού προς τους ξενοδόχους, πολίτες και συνεργάτες με στόχο τη δημιουργία κοινωνικής συνείδησης για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Σας καλούμε να συμβάλλετε στην προσπάθειά αυτή, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη εκφράζοντας έμπρακτα την κοινωνική σας αλληλεγγύη.

Σκέψου τον πλανήτη, κάνε πράξεις στον τόπο σου.
Rene Dubos

Κοινωνική Προσφορά

Συλλέγοντας υπολείμματα σαπουνιών από ξενοδοχεία και έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία και μικροβιολογικό έλεγχο, και μετατρέποντάς τα σε καινούργια, τα προσφέρουμε σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, και σε σχολεία προστατεύοντας την υγεία τους.

Πεποίηκά τι κοινωνικώς; ουκούν ωφέλημαι
Μάρκος Αυρήλιος

Περιβάλλον

Εκτός από το κοινωνικό αντίκτυπο, η παραπάνω διαδικασία αποτελεί σοβαρότατη ενέργεια περιβαλλοντικής προστασίας, διότι μειώνει τον όγκο των αστικών απορριμμάτων και αξιοποιεί 100% ανακυκλώσιμα υλικά όπως τα σαπούνια, τα οποία διαφορετικά θα κατέληγαν στις χωματερές και θα επηρέαζαν μακροχρόνια το υπέδαφος και το οικοσύστημα.

Η Ανακύκλωση στις μέρες μας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος και του μέλλοντος μας. Δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά αντίθετα, υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας και κάθε πολίτη που σέβεται και εκτιμά τον εαυτό του. Κάθε κοινωνίας και κάθε πολίτη που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

Το περιβάλλον: αυτό στο οποίο μετατρέπεται η φύση, όταν την προστατεύει ο άνθρωπος. 
Εβγκένι Κασέγιεφ
divider

Αποτελέσματα μέχρι σήμερα!

0 Ωφελούμενοι!
0 Ξενοδοχεία συμμετέχουν στο project!
0 Τόνοι σαπουνιών!

Εδώ μπορείτε να δείτε τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν!

0%
Στόχος ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων σαπουνιών μέχρι το 2025
0%
Ποσοστό συμμετοχής εθελοντών
0%
Στήριξη του προγράμματος από μέλη
divider

Υποστηρικτές

Ο οργανισμός Καθαρά Χέρια συνεργάζεται με αρκετά ξενοδοχεία με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων στις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.