Σχετικά με εμάς

Home / Σχετικά με εμάς

 

divider

Η Δημιουργία του Οργανισμού ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

Γνωρίστε μας

Η Οργάνωση

Ο οργανισμός «Καθαρά Χέρια» (www.cleanhands.gr) είναι αδειοδοτημένη αστική μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση, με κύρια δραστηριότητα τη συλλογή, την επεξεργασία και τη διάθεση χρησιμοποιημένων σαπουνιών από ξενοδοχεία, για δωρεάν χρήση σε κοινωνικούς φορείς που έχουν ανάγκη από βασικά είδη ατομικής υγιεινής.

Ιδρύθηκε το 2012, είναι στελεχωμένη από τεχνικούς εξειδικευμένους στην τεχνολογία των σαπουνιών. Πιο συγκεκριμένα, όταν τα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο ώστε να είναι πια ακατάλληλα για χρήση, αντί να ακολουθήσουν την διαδικασία των απορριμμάτων, με τις γνωστές σε όλους μας περιβαλλοντικές συνέπειες, συλλέγονται για να καλύψουν κοινωνικές ανάγκες.

Ταυτόχρονα, με αυτού του είδους την αξιοποίηση (επαναχρησιμοποίηση) συμμετέχουμε στην ανακύκλωση και μάλιστα με πρόγραμμα διαλογής στην πηγή με την «κωδική» ονομασία: «Green Soap», που ωθεί στη μείωση των απορριμμάτων που καταλήγουν στους Χ.Υ.Τ.Α. (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων).

Σκέψου τον πλανήτη, κάνε πράξεις στον τόπο σου.
Rene Dubos

 

divider

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Δωρεάν Σαπούνι

Οδήγησε το ηλεκτρικό φορτηγάκι του οργανισμού και ανέλαβε την διανομή των σαπουνιών σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα!.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επέλεξε Ξενοδοχείο

Επέλεξε ένα από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και ανέλαβε δράση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέντρο Ακακύκλωσης

Τι λέτε για μία εκδρομή στην πανέμορφη Φλώρινα; Εκεί μπορείτε να εργαστείτε εθελοντικά στην ανακύκλωση σαπουνιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
divider

Η Ομάδα

Ιωάννα Παπαδάκη

Ιωάννα Παπαδάκη

Project manager

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κιάτο Κορινθίας πριν έρθω για σπουδές στην Φλώρινα. Έχοντας ως μοναδική μου επιθυμία τη βοήθεια και την προσφορά.

Χαρά Παπαπέτρου

Χαρά Παπαπέτρου

Activist

Έχω σπουδάσει στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας στο Πάντειο. Παράλληλα, εδώ και δύο χρόνια σπουδάζω πάνω σε μια μεγάλη μου αγάπη, τη μουσική.

Ειρήνη Ψάρα

Ειρήνη Ψάρα

Botanist

Σπούδασα Λογιστική στο ΤΕΙ Πειραιά αλλά δεν κάνω ούτε τη φορολογική μου δήλωση. Αυτό γιατί παράλληλα με τις οικονομικές σπουδές ασχολήθηκα εθελοντικά με παιδιά και κατάλαβα ότι αυτό με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο.

Χρήστος Μακρής

Χρήστος Μακρής

Project manager

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου και τελείωσα τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Έρευνα για την κλιματική αλλαγή.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσουμε τη Γη!

25ης Μαρτίου 9, 53 100, Φλώρινα | 23850 23377